Dubbla arbetsintyg!

2017-11-08, 14:54:07   (skrivet av Lars-Åke Andersson)
Dubbla arbetsintyg!

Jag har haft för vana att under ett 20-30 år skriva dubbla arbetsintyg för de anställda som varit under min ledning. Jag har numer ingen riktig koll på hur många som fått 2 arbetsintyg.

Ett “normalt” eller riktigt arbetsintyg och så ett som var "roligt" och där personen beskrevs med dåliga karaktärsdrag och en oerhörd arbetsovilja. Kort sagt, fullständigt värdelös.

Jag träffade en tjej som arbetat under mig i Kista Centrum och vi käkade en lunch tillsammans. Hon berättade för mig att hon fått ett sådant arbetsintyg av mig (jag mindes inte det) när hon slutade på Esselte.

Detta var någon gång på 80-talet. Hon berättade att hon hade förvarat mitt intyg sedan den tiden och aldrig kommer att kasta det. Hon hade bättre kontroll över det än övriga arbetsintyg hon fått under åren.

Hon visade det för sina vänner och bekanta och faktiskt till och med för sina nya arbetsgivare. Och alla skrattade och tyckte det var roligt.

Det har till och med hänt att f.d. anställda ringt mig flera år efter att de slutat och efterlyst sitt arbetsintyg version 2 (dvs där de beskrivs som värdelösa och bör ej anställas överhuvudtaget).

Nedan ser ni ett exempel på en kille som var anställd på Home.se och ringde mig flera år senare efter han slutat och begärde ut version 2.

Högerklicka för att se en större bild!
 
 
arbetsintyg.jpg
 
 Arbetsintyg översatt till engelska kan du se nedan!

Högerklicka för att se en större bild!

petersbetyg.jpg
 

Skriv en kommentar


Vilken färg har en gran?WDS News admin »