Hej och Välkommen

2017-10-06, 21:48:46   (skrivet av Lars-Åke Andersson)

Välkommen till Leverlivet.nu. Detta domännamn har jag haft i många år och var ursprungligen tänkt som ett "vattenhål" där vi (jag och min dåvarande flickvän) skulle berätta om vår världsomsegling som vi drömde om att få göra. Men tiden gick, så ock min flickvän. Jag fortsatte att rusta båten och bodde t.o.m på den under flera år.

Dock så drabbades jag av hjärtinfarkt (2 gånger) och fick hjärtsvikt. Hjärtat blev sämre och till slut så fick jag en pacemaker insatt. Så dålig blodcirkulation och dessutom en illa skött diabetes, gjorde att jag fick en infektion och det slutade med en 3 månader lång sjukhusvistelse där jag inledningsvis var så dålig att läkarna inte kunde svara på om jag skulle överleva. Snarare så kontaktade de mina barn och bad dem komma till sjukhuset, för att slutet för min levnad var "nära" och de trodde att jag inte skulle överleva överhuvudtaget.

Men det gjorde jag! Vilket har fått mig att fundera på att byta domännamn från www.leverlivet.nu till www.liketlever.nu.

I takt med att jag blir allt friskare (har börjat dansa bugg på Öresunds Dansförening (www.odf.nu) så hoppas jag kunna nedteckna mina tankar och intressen.

Vi hörs!

 

Lars-Åke Andersson

PS! Självklart så finns jag även på Facebook. Se http://www.facebook.com/larsakea

Allt jag skriver där är inte öppet för alla. Det mesta är begränsat till att endast mina vänner ser det, men en del är öppet för alla att se och förhoppningsvis skratta åt. DS!

Skriv en kommentar


Vilken färg har en gran?WDS News admin »